Om IT Academy

Centric IT Academy er en perfekt mulighet for deg som ønsker å jobbe i IT-sektoren. Som student kan du søke på våre praksisplasser som kan kombineres med studiene, og som gjør deg best mulig rustet for arbeidslivet. Vi vil også gi deg veiledning og mulighet til å avlegge internasjonale sertifiseringer.

Årsstudiet IT Drift og Supportteknikk blir for mange et naturlig startpunkt for en spennende IT-karriere.

Ved å fortsette på System og Nettverksadministrator får du bl a mulighet til å kvalifisere deg til Masterclass som garanterer fast ansettelse i Centric etter eksamen. I samarbeid med Evry avholdes også kurs som åpner for videre ansettelse.

Uansett arbeider vår egen rekrutteringsavdeling aktivt med å få deg ut i jobb etter endt utdanning, og vi lykkes!

Centric IT Academy setter studenten i sentrum. Som student hos oss vil du møte dyktige instruktører som ønsker å bringe frem det beste i deg. Vi har fokus på at våre studenter skal ha et godt læringsmiljø og vi samarbeider tett med Studentsamskipnaden Innlandet. Studenter ved Centric IT Academy kan fritt benytte ulike velferdstilbud som studentbolig kantine, bokhandel og rådgivningstjeneste/helsetilbud.

Studiene har oppstart i august, og avslutning i  juni. Undervisning er 2 til 3 dager per uke – de øvrige dagene arbeides det med selvstudium og tilrettelagte lab- og prosjektoppgaver.

FORDELER VED Å STUDERE HOS OSS

Spennende studieplan

Vi tilbyr framtidsrettede studier som kan kombineres med praksisplass eller deltidsjobb. Dette gir våre studenter en faglig tyngde og praktisk erfaring som er svært ettertraktet på arbeidsmarkedet.

Yrende studentliv

Fagskolen ligger sentralt til i Hamar. Byen er kjent for å ha et godt studentliv, med mange aktiviteter og medstudenter det er enkelt å bli kjent med. Byen er like hyggelig uansett årstid, og kan skilte med gode kulturtilbud for deg som er student.

Jobbe hos Centric etter studiet

Centric bemanner flere av landets største selskaper med IT-personell. Til de beste studentene kan Centric tilby svært gode jobbmuligheter.