Om IT Academy

Centric er en internasjonal IT-bedrift som er representert i hele Norge.

Fagskolen Centric IT Academy (CIA) holder til i Hamar, Oslo og Trondheim.

Skolen er NOKUT godkjent og studiene kan derfor finansieres via Lånekassen. CIA er Centrics rekrutteringsarena for nye IT-konsulenter. Våre studier evalueres årlig for å sikre et markedsrettet innhold. Studerer du hos oss opparbeider du deg en solid IT-kompetanse som er ettertraktet på arbeidsmarkedet.

Studiested Oslo
Kirkegt 15

Ferjemannsveien 2/4

Trondheim
Ferjemannsveien 4

Hamar
Grønnegt 52 (Østre torg)

Årsstudiet Datateknologi, server- og nettverksdrift blir for mange et naturlig startpunkt for en spennende IT-karriere.

Ved å fortsette på System og Nettverksadministrator kan vi garantere jobb i Centric dersom du har snittkarakter på C eller bedre.

Uansett vil vår egen rekrutteringsavdeling arbeide aktivt med å få deg ut i jobb etter endt utdanning. Se hva tidligere studenter sier.

Verdt å vite

Spennende studieplan

Våre framtidsrettede studier kan lett kombineres med praksisplass eller deltidsjobb. Dette gir en faglig tyngde og praktisk erfaring som er svært ettertraktet på arbeidsmarkedet.

Læringsmiljø

Vi har fokus på læringsmiljø og gjør vårt ytterste for at du skal trives. Våre studenter er i alderen 19 – 40 av begge kjønn og vi tilrettelegger for spillkvelder og andre aktiviteter.

Jobbe hos Centric etter studiet

Centric bemanner flere av landets største selskaper med IT-personell. Til de beste studentene kan Centric tilby svært gode jobbmuligheter.


 

Postadresse:  Centric IT Academy, Pboks 511, 2304 Hamar