Om IT Academy

Centric IT Academy er en perfekt mulighet for deg som ønsker å jobbe i IT-sektoren. Vi kombinerer undervisning og praksis slik at du er best mulig rustet for arbeidslivet. Vi har en egen bemanningsavdeling som arbeider aktivt med å få deg ut i jobb etter endt utdanning. For de som ønsker det lille ekstra tilbyr vi praksisplass under studiene, veiledning opp mot internasjonale sertifiseringer og mulighet for å kvalifisere deg til vår egen Masterclass.

Centric IT Academy setter studenten i sentrum. Som student hos oss vil du møte dyktige instruktører som ønsker å bringe frem det beste i deg. Vi har fokus på at våre studenter skal ha et godt læringsmiljø og vi samarbeider tett med Studentsamskipnaden Innlandet. Studenter ved Centric IT Academy kan fritt benytte ulike velferdstilbud som studentbolig kantine, bokhandel og rådgivningstjeneste/helsetilbud.

På vår IT-fagskole kan du studere:

 

 

Studiene har oppstart i august, og avslutning i  juni. Undervisning er 2 til 3 dager per uke – de øvrige dagene arbeides det med selvstudium og tilrettelagte lab- og prosjektoppgaver.

FORDELER VED Å STUDERE HOS OSS

Spennende studieplan

 

Vi tilbyr framtidsrettede studier som kan kombineres med praksisplass eller deltidsjobb. Dette gir våre studenter en faglig tyngde og praktisk erfaring som er svært ettertraktet på arbeidsmarkedet.

Yrende studentliv

 

Fagskolen ligger sentralt til i Hamar. Byen er kjent for å ha et godt studentliv, med mange aktiviteter og medstudenter det er enkelt å bli kjent med. Byen er like hyggelig uansett årstid, og kan skilte med gode kulturtilbud for deg som er student.

Jobbe hos Centric etter studiet

 

Centric bemanner flere av landets største selskaper med IT-personell. Til de beste studentene kan Centric tilby svært gode jobbmuligheter.