Om IT Academy

Centric er en internasjonal IT-bedrift som er representert i hele Norge. Fagskolen Centric IT Academy (CIA) holder til i Hamar. Skolen er NOKUT godkjent og studiene kan derfor finansieres via Lånekassen. CIA er Centrics rekrutteringsarena for nye IT-konsulenter. Våre studier evalueres årlig for å sikre et markedsrettet innhold. Studerer du hos oss opparbeider du deg en solid IT-kompetanse som er ettertraktet på arbeidsmarkedet.

Årsstudiet Datateknologi, server- og nettverksdrift (bytter navn fra IT drift og supportteknikk i 2020) blir for mange et naturlig startpunkt for en spennende IT-karriere.

 

Ved å fortsette på System og Nettverksadministrator kan vi garantere jobb i Centric dersom du har snittkarakter på C eller bedre.

 

Uansett vil vår egen rekrutteringsavdeling arbeide aktivt med å få deg ut i jobb etter endt utdanning.

Centric IT Academy setter studenten i sentrum! Som student hos oss vil du møte dyktige instruktører som ønsker å bringe frem det beste i deg. Vi har fokus på godt læringsmiljø og samarbeider tett med Studentsamskipnaden Innlandet, som gir tilgang til velferdstilbud som studentbolig, kantine, bokhandel og rådgivningstjeneste/helsetilbud.

FORDELER VED Å STUDERE HOS OSS

Spennende studieplan

Vi tilbyr framtidsrettede studier som kan kombineres med praksisplass eller deltidsjobb. Dette gir våre studenter en faglig tyngde og praktisk erfaring som er svært ettertraktet på arbeidsmarkedet.

Yrende studentliv

Fagskolen ligger sentralt til i Hamar. Byen er kjent for å ha et godt studentliv, med mange aktiviteter og medstudenter det er enkelt å bli kjent med. Byen er like hyggelig uansett årstid, og kan skilte med gode kulturtilbud for deg som er student.

Jobbe hos Centric etter studiet

Centric bemanner flere av landets største selskaper med IT-personell. Til de beste studentene kan Centric tilby svært gode jobbmuligheter.


 

Postadresse:  Centric IT Academy, Pboks 511, 2304 Hamar