Utdanningsstipend

Utdanning = Jobb

Jenter er sterkt underrepresentert i teknologiske yrker, og derfor ønsker vi å gi de rette personene et stipend i form av en praktisk rettet IT-utdannelse med mulighet for fast ansettelse.
Dette gir et utmerket utgangspunkt for en spennende IT-karriere!

Studiene spenner over 2 år og ingen spesielle forkunnskaper er nødvendig. Stipendet dekker studieavgift første år og gir redusert takst andre år.* Det må påregnes en viss representasjon på utdanningsmesser og i sosiale media.

Studiet kombinerer teoretisk og praktisk undervisning og baserer seg på klasse-roms undervisning 2 – 3 dager per uke. I tillegg er det mulig å søke praktikant-plass en dag per uke. Underveis vil du få oppfølging fra skolens rådgiver og konsulentavdelingen vil hjelpe til med ansettelse i Centric etter fullført studium.

Som student hos oss fordyper du deg i ett emne om gangen og hvert emne avsluttes med en eksamen. Centric IT Academy er en offentlig godkjent fagskole som gir rett til støtte fra Lånekassen og vektes 60 studiepoeng. Alle studenter meldes automatisk inn i Studentsamskipnaden Innlandet.

For betingelser, trykk her.